Conceptul FIVEKEEP

Pasul 1 - creare cont în aplicația FIVEKEEP;
Pasul 2 - încărcare date;
Pasul 3 - prelucrare automată date;
Pasul 4 - angajare.

Beneficiile FIVEKEEP pentru recrutori

divider

Reducerea timpului

Timpul petrecut prin folosirea platformei FIVEKEEP este egal cu timpul petrecut pentru susținerea unui singur interviu, cu un singur candidat. Pentru toți ceilalți candidați preia FIVEKEEP "interviurile".

vreau reducerea timpului »

Recrutare fără specialist

Procesul de recrutare prin FIVEKEEP a fost proiectat astfel încât să nu ai nevoie neapărat de cunoștințe de specialitate în recrutare și psihologie comportamentală. FIVEKEEP este specialistul tău.

vreau specialistul meu »

Doar candidați compatibili

Algoritmii de filtrare folosiți de FIVEKEEP iau în calcul absolut toate informațiile cerute de tine pentru locul de muncă, astfel încât să-ți poată oferi exact acei candidați de care ai nevoie.

vreau recrutare fără discriminare »

Testarea candidaților

Deoarece pe FIVEKEEP se plătește doar profilul vizualizat la finalul procesului de recrutare și nu cel testat, prin FIVEKEEP pot fi testați absolut toți candidații fără niciun cost suplimentar.

vreau testarea candidaților »

Rapiditate maximă

Deoarece întregul proces de recrutare se desfășoară automatizat, este ca și cum ai susține toate interviurile în același timp. În felul acesta viteza de "intervievare" scade de la 2-3 zile la 30 minute.

vreau rapiditate în recrutare »

Analiză obiectivă de profil

Deoarece calculul compatibilității între candidat și locul de muncă este pur matematic, asupra căruia nimeni nu poate interveni, putem afirma că această analiză se face OBIECTIV, în proporție de 100%.

vreau obiectivitate în recrutare »

Încearcă și TU FIVEKEEP astăzi.

Doar trimite-ne un mesaj și noi îți vom răspunde..

WhatsApp »

Screenshots RECRUTOR

divider
screenshot1 icon_fivekeep

Detaliile locului de muncă

Secțiunea despre detaliile locului de muncă îți oferă numeroase filtre după care vor fi căutați și calculați candidații potriviți

screenshot2 icon_fivekeep

Profilarea locului de muncă

Fiecare loc de muncă este predefinit în aplicație din punct de vedere al abilităților funcționale necesare.

screenshot3 icon_fivekeep

Adaptare profil

Orice profil predefinit din platformă poate fi ajustat de către tine în funcție de specificul activității tale.

screenshot4 icon_fivekeep

Rezultatul recrutării

Rezultatul recrutării prin FIVEKEEP este sub formă tabelară. De aici poți alege cu cine mergi mai departe.

Pachete RECRUTOR

divider

KEEP Smart

triangle


200
euro/pachet

 • acces pe platformă
 • acces date pentru
  10 candidați
 • informare candidați
  (de către utilizator)
 • încărcare date
  (de către utilizator)
 • prelucrare date candidați
  (FIVEKEEP)
 • profilare motivațională
  (FIVEKEEP)
 • furnizare candidați
  (de către utilizator)

KEEP ten

triangle


250
euro/pachet

 • acces pe platformă
 • acces date pentru
  10 candidați
 • informare candidați
  (FIVEKEEP)
 • încărcare date
  (FIVEKEEP)
 • prelucrare date candidați
  (FIVEKEEP)
 • profilare motivațională
  (FIVEKEEP)
 • furnizare candidați
  (de către utilizator)

KEEP three

triangle


400
euro/pachet

 • acces pe platformă
 • acces date pentru
  3 candidați
 • informare candidați
  (FIVEKEEP)
 • încărcare date
  (FIVEKEEP)
 • prelucrare date candidați
  (FIVEKEEP)
 • profilare motivațională
  (FIVEKEEP)
 • furnizare candidați
  (FIVEKEEP)

KEEP one

triangle


150
euro/pachet

 • acces pe platformă
 • acces date pentru
  1 candidat
 • informare candidați
  (FIVEKEEP)
 • încărcare date
  (FIVEKEEP)
 • prelucrare date candidați
  (FIVEKEEP)
 • profilare motivațională
  (FIVEKEEP)
 • furnizare candidați
  (FIVEKEEP)

FAQ

divider

FIVEKEEP este o etapă în procesul de recrutare în care se realizează filtrarea datelor personale (CV) și se face identificarea aptitudinilor comportamentale (abilități – soft skills) ale candidaților. FIVEKEEP este un înlocuitor al interviului clasic în care stai față în față cu fiecare candidat. Practic prin FIVEKEEP nu mai este necesar să-ți rezervi un anumit timp pentru interviu, timp în care trebuie să iei în calcul eventualele întârzieri sau mici pauze, să rezervi o sală pentru interviuri și așa mai departe. FIVEKEEP este un loc de interviuri deschis non-stop unde nu trebuie să te deplasezi și unde TU aștepți ca FIVEKEEP să lucreze pentru tine în timp ce tu te poți ocupa de multe alte lucruri. "Interviul" prin FIVEKEEP este total neconsumator de timp pentru tine. FIVEKEEP păstrează aceste interviuri, le analizează și îți oferă acces la el de fiecare dată când ai nevoie. Este ca și cum un robot care are toate datele necesare participă la zeci de interviuri în locul tău.

FIVEKEEP nu este un portal (site) clasic cu locuri de muncă. Aici nu vei avea acces direct la o bază de date cu candidați. Dar cu siguranță, dacă ai fost foarte atent și precis la datele pe care le-ai introdus în profilul locului de muncă, vei primi candidații, exact pe profilul creat de tine.

Înregistrarea pe FIVEKEEP ca angajator se face prin trimiterea unui mesaj prin intermediul platformei cu inteția de conectare; în cel mai scurt timp un manager de cont va lua legătura prin email sau telefonic cu tine pentru a stabili detaliile colaborării. Te vom contacta telefonic doar dacă tu ne ceri specific acest lucru și ne furnizezi un număr de telefon. Altfel te vom contacta pe email. Este posibil ca acest email să ajungă în folderul de spam al contului tău de email. De aceea este bine să cauți și acolo, iar după aceea să adaugi adresa noastră de email în lista de contacte ca să fi sigur că nu va mai ajunge vreun email de la noi în folderul de spam.

Deoarece înscrierea pe FIVEKEEP îți oferă un instrument de filtrare a datelor personale a candidaților (CV) în conformitate cu detaliile dorite de tine și, totodată, îți calculează compatibilitatea fiecărui candidat cu locul tău de muncă din punct de vedere al aptitudinilor comportamentale (abilități – soft skills) și îți oferă un rezultat tabelar cu procentele de compatibilitate. De aici încolo este decizia ta pe cine alegi să vină la interviul final, unde vei discuta și aspectele tehnice al locului de muncă.

Probabil că o parte dintre ei sunt deja acolo sau vor fi în cel mai scurt timp dacă alegi un pachet cu acest serviciu inclus. Sau pot fi proprii tăi candidați obținuți pe orice cale de promovare (personală, social media, site-uri de recrutare, etc.) care vor fi direcționați pe baza adresei de email, direct din platformă după ce ai stabilit toate detaliile locului de muncă pentru care faci recrutarea. Această direcționare o poți face chiar tu sau o putem face noi, în funcție de pachetul de servici ales.

Pentru un termen de 90 de zile de la direcționarea lor către FIVEKEEP acest lucru nu este posibil; dar asta nu înseamnă că ei nu pot aplica, în afara platformei FIVEKEEP la alt loc de muncă al altui angajator, iar acest angajator să folosească și el platforma FIVEKEEP; însă acest lucru nu este vizibil nici pentru tine, nici pentru el. După expirarea termenului de 90 de zile, dacă respectivii candidați doresc acest lucru, pot deveni vizibili și pentru alți angajatori prin intermediul platformei FIVEKEEP.

Nu, deoarece platforma FIVEKEEP a fost concepută ca un instrument simplu ce poate fi folosit fără absolut niciun fel de cunoștințe de psihologie sau alte studii de specialitate. Fiecare meserie are un profil funcțional-motivațional predefinit stabilit de echipa de specialiști ai FIVEKEEP, profil care poate fi ajustat de tine în funcție de particularitățile companiei pentru care recrutezi. Această ajustare este un instrument simplu, foarte ușor de folosit de către oricine. Profilele funcțional-motivaționale nu pot fi modificate de niciun utilizator al platformei, astfel încât să putem păstra uniformitatea datelor.

Plata serviciilor platformei FIVEKEEP se face în urma semnării unui contract cu compania VENDAX S.R.L. care este proprietara și administratoarea platformei FIVEKEEP.com. Prețul este stabilit în funcție de pachetul de servicii ales de tine. În plus de aceste pachete se pot achiziționa suplimentar credite care pot fi achiziționate atât la semnarea contractului cât și pe parcursul derulării acestuia. Un credit reprezintă accesul către profilul unui singur candidat. Un credit se consideră consumat doar în momentul în care este primit acordul de la candidat pentru accesarea profilului său comportamental; spre exemplu dacă tu trimiți 30 de candidați către platformă și accesezi profilul a 2 dintre ei acest proces consumă 2 credite.

Aici poți să dai de noi

Chiar dacă avem foarte mult de lucru întotdeauna vom avea timp să stăm de vorbă cu tine.