Beneficiile FIVEKEEP.COM

Schimbarea paradigmei: în domeniul resurselor umane există unele din cele mai vechi paradigme din business
-- „omul își caută un loc de muncă” --,
iar noi schimbăm ordinea în propoziție
-- „locul de muncă își caută om!”--.

Beneficiile FIVEKEEP pentru CANDIDAȚI

divider

Profil motivațional

Prin testele motivaționale (sau funcționale) poți afla care sunt abilitățile tale și care sunt cele mai potrivite meserii pentru tine. Testele sunt gândite de specialiștii FIVEKEEP pentru tine. Ai la dispoziție un număr de cinci teste care nu au principiul răspunsului CORECT/GREȘIT. Toate răspunsurile sunt corecte, dar nu toate sunt potrivite pentru tine.

află abilitățile tale »

Anonimitate totală

Procesul de recrutare din FIVEKEEP a fost proiectat astfel încât identitatea candidaților să nu poate fi aflată decât în momentul în care angajatorul decide că profilul candidatului este cel potrivit pentru locul de muncă respectiv. În acest fel identitatea oricărui candidat este protejată în fața angajatorilor pe tot parcursul prcesului de recrutare.

vreau anonimitate în recrutare »

Eliminarea discriminărilor

Algoritmii de filtrare folosiți de FIVEKEEP nu iau în calcul decât informațiile absolut relevante pentru locul de muncă, astfel încât orice element care ar putea duce la discriminare să fie înlăturat. Filtrarea candidaților se face automat fără intervenția vreunui reprezentant al angajatorului. Ne-am aisgurat că nimeni nu poate interveni în procesul de filtrare.

vreau recrutare fără discriminare »

Șanse egale pentru fiecare

Având în vedere principiile descrise mai sus, devine absolut evident că în acest caz toți candidații au șanse egale în fața deciziei de recrutare. Elementele de filtrare fiind cele care reflectă educația și experiența fiecărui candidat în raport cu cerințele locului de muncă, singurul element de departajare fiind compatibilitatea funcțional-motivațională a candidatului cu locul de muncă respectiv.

vreau șanse egale în recrutare »

Analiză obiectivă de profil

Identificarea profilului funcțional-motivațional al fiecărui candidat, precum și determinarea profilului motivațional-funcțional al locului de muncă se face automat de către FIVEKEEP Calculul compatibilității între cele două profile fiind un calcul pur matematic, asupra căruia nimeni nu poate interveni, putem afirma cu maximă siguranță că această analiză se face OBIECTIV, în proporție de 100%.

vreau obiectivitate în recrutare »

Planuri de viitor pentru tine

Acum poți începe să gândești mare și pe termen lung. Pentru că ai instrumentul cu care să faci asta și care lucrează pentru tine. Algoritmii creați de noi și folosiți în FIVEKEEP ne permit să îți creem un profil unic. Profilul TĂU. Cu ce îți dorești și cu ce ți se potrivește. Vei primi oferte doar pentru angajatorii pe care îi dorești și pentru meseriile care ți se potrivesc. Așadar viitorul tău este de acum încolo doar al TĂU!

vreau planuri de viitor »

Încearcă și TU FIVEKEEP astăzi.

Doar trimite-ne un mesaj și noi îți vom răspunde..

Screenshots CANDIDAT

divider
screenshot1 icon_fivekeep

Date personale

Secțiunea despre datele personale oferă algoritmilor FIVEKEEP posibilitatea să filtreze pentru tine doar ce îți dorești de la un loc de muncă. Deci, atenție ce îți dorești!

screenshot2 icon_fivekeep

Educație

Datele introduse de tine despre educație sunt folosite pentru a-ți oferi locuri de muncă în conformitate cu educația ta. Orice școală absolvită este importantă pentru FIVEKEEP.

screenshot3 icon_fivekeep

Experiență profesională

Experiența ta profesională este extrem de importantă. De aceea cu cât oferi mai multe date cu atât mai sigur îți vom oferi locuri de muncă pe măsura experienței tale.

screenshot4 icon_fivekeep

Profil motivațional

Testele din această secțiune determină abilitățile tale profesionale. Aceste abilități sunt luate în considerare la calculul compatibilității cu un eventual loc de muncă.

Pachete CANDIDAT

divider

justKEEP

triangle


GRATUIT
 

 • acces pe platformă
 • profil personal
 • profilare motivațională
 • profil activ pentru recrutare
 • descărcare profil motivațional
 • meserii compatibile

oneKEEP

triangle


GRATUIT
10 euro/an

 • acces pe platformă
 • profil personal
 • profilare motivațională
 • profil activ pentru recrutare
 • descărcare profil motivațional
 • meserii compatibile

myKEEP

triangle


GRATUIT
30 euro/an

 • acces pe platformă
 • profil personal
 • profilare motivațională
 • profil activ pentru recrutare
 • descărcare profil motivațional
 • meserii compatibile

FAQ pentru CANDIDAȚI

divider

FIVEKEEP este o etapă în procesul de recrutare în care se realizează filtrarea datelor personale (CV) și se face identificarea aptitudinilor comportamentale (abilități – soft skills) ale candidaților. FIVEKEEP este un înlocuitor al interviului clasic în care stai față în față cu un recrutor. Practic prin FIVEKEEP nu mai este necesar să-ți rezervi un anumit timp pentru interviu, timp în care trebuie să iei în calcul și deplasarea la sediul angajatorului (sau oriunde are loc interviul). FIVEKEEP este un loc de interviuri deschis non-stop unde nu trebuie să te deplasezi și unde TU decizi ora la care vrei să susții "interviul". "Interviul" prin FIVEKEEP este suficient să-l susții o singură dată, indiferent la câte locuri de muncă ești chemat la "interviu". FIVEKEEP păstrează acest interviu, îl analizează de fiecare dată când apare un nou loc de muncă și propune candidatura ta, doar atunci când locul de muncă este potrivit pentru tine. Este ca și cum un robot care are toate datele tale participă la zeci de interviuri în locul tău.

FIVEKEEP nu este un portal (site) clasic cu locuri de muncă. Aici nu vei găsi o listă cu locurile de muncă la care tu să aplici și nici o listă cu companiile care angajează. Dar cu siguranță, dacă ai fost foarte atent și precis la datele pe care le-ai introdus în profilul tău, vei primi oferte de muncă de la companiile angajatoare, exact pe profilul creat de tine.

Înregistrarea pe FIVEKEEP se face o singură dată, la invitația unui angajator, ca și etapă într-un proces de recrutare sau din proprie inițiativă. Înregistrarea este simplă, se face pe baza unui nume de utilizator, care este și adresa de email prin care vom ține legătura. Ai grijă să nu uiți ca după introducerea adresei de email și a parolei să validezi contul prin emailul pe care îl vei primi din partea noastră. Este posibil ca acest email să ajungă în folderul de spam al contului tău de email. De aceea este bine să cauți și acolo, iar după aceea să adaugi adresa noastră de email în lista de contacte ca să fi sigur că nu va mai ajunge vreun email de la noi în folderul de spam.

Deoarece înscrierea pe FIVEKEEP este o etapă din procesul de recrutare al angajatorului și este foarte probabil ca aplicația ta să fie respinsă dacă nu faci această înregistrare; dacă ești deja înregistrat pe FIVEKEEP în urma unei invitații mai vechi sau dacă ț-ai făcut cont din proprie inițiativă, datele tale vor fi preluate automat de noul potențial angajator și nu mai este nevoie să faci nimic. Deși poate părea un proces repetitiv, deoarece angajatorul, în principiu, are deja CV-ul tău, gândește-te că înscrierea în FIVEKEEP durează mult mai puțin decât un interviu clasic, interviu unde cu siguranță răspunzi și la întrebări privind CV-ul tău.

Invitația unui angajator vine prin intermediul unui email care conține toate instrucțiunile de înregistrare. Ai grjă să citești atent intrucțiunile din email. Este posibil ca acest email să ajungă în folderul de spam al contului tău de email. De aceea este bine să cauți și acolo, iar după aceea să adaugi adresa noastră de email în lista de contacte ca să fi sigur că nu va mai ajunge vreun email de la noi în folderul de spam.

Deoarece odată înscris pe FIVEKEEP datele tale vor fi prelucrate automat de fiecare dată când un angajator îți trimite o invitațe de înregistrare, iar tu nu mai trebuie să faci nimic. În plus, prin testele pe care le găsești pe FIVEKEEP poți afla care sunt abilitățile tale motivațional-funcționale și care sunt meseriile cu care te potrivești cel mai bine.

Extrem de importante; pe baza lor FIVEKEEP calculează compatibilitatea profilului tău cu locul de muncă dorit de tine; cu cât sunt mai puține informații sau cu cât informațiile nu sunt corecte cu atât șansele de a obține locul de muncă ideal pentru tine sunt foarte scăzute. Lipsa anumitor informații sau introducerea de informaţii incorecte pot duce la respingerea de către algorimtii FIVEKEEP a candidaturii tale pentru locuri de muncă potrivite pentru tine.

Pentru moment întreaga platformă FIVEKEEP este gratuită pentru candidați. Partea de completare de profil, inclusiv completarea testelor motivațional-funcționale și implicit includerea profilului tău în algoritmii de căutare pentru orice nou loc de muncă va fi gratuită și pe viitor. La un moment dat, însă, rezultatele profilării tale motivațional-funcționale, ceea ce include și lista cu meseriile potrivite profilului tău, îți vor fi oferite contra-cost. Așadar în această perioadă poți să profiți de gratuitatea profilării.

Aici poți să dai de noi

Chiar dacă avem foarte mult de lucru întotdeauna vom avea timp să stăm de vorbă cu tine.